Kymppitarran verkkokaupasta löytyy sisustustarrat ja seinätarrat moneen lähtöön: sisustukseen, urheiluun, vapaa-ajalle ja työympäristöön. Tarrat ovat kaunis ja helppo tapa kodin koristeluun. Valmistamme myös graniitista ovikylttejä, nimikylttejä, numerokylttejä sekä lemmikkien muistomerkkejä. Mittatilaustyöt onnistuu myös.

 

4.11.2018

Lemmikkien muistomerkkeihin tulossa pian uutuuksia. mm. "pohjalaattoja" muistolaattojen alle, sekä pari uutta mallia muistolaattoihin.

1.5.2018

Veneilykausi lähestyy! Pohjamaalit vedetty ja pinnat lakattu! Pisteenä i:n päälle näyttävä nimitarra veneeseen! Meiltä edullisesti ja nopeasti kestävät nimi- ja rekisterinumerotarrat!!

3.4.2018

Kevät tulee, että kolina käy! Nyt on korkea aika laittaa postilaatikot, talon numerot ja nimikyltit kuntoon! Meiltä saat laadukkaat nimi- ja numerokyltit graniitista valmistettuna ja vaikkapa omalla kuvalla!! Postilaatikoihin löytyy numero- ja nimitarrat edullisesti!

30.12.2017

Kymppitarra toivottaa kaikille oikein mukavaa alkavaa uutta vuotta ja kiittää vuodesta 2017! Kiitos! -Jani-

24.9.2017

Nyt meiltä saa tilattua lemmikkien muistolaattoja ja muita graniittituotteita myös omalla kuvalla. Graniitin pintaan tehtyä kuvaa voi käyttää moneen tarkoitukseen, kuten muistolaatat, palkinnot, taulut, hääkuvat jne. 

19.12.2016

Lemmikeille uusia muistomerkkejä lisätty verkkokauppaan. Mukana nyt mm. harmaa muistolaatta ja muutama musta "koristeltu" muistomerkki. Uutuutena lemmikin nimilaatta. Valmistamme myös mittatilaustyönä muistolaattoja ja nimilaattoja Sinun toiveidesi mukaan. -Jani-

12.6.2016

Valikoimasta löytyy graniitista valmistettuja lemmikkien muistomerkkejä ja muistolaattoja. Mittatilaustyöt ovat meille arkipäivää, eli valmistamme asiakkaan toiveiden mukaisia muistomerkkejä. Nämä työt onnistuvat meiltä nopean, luotettavan ja asiallisen yhteydenpidon ansiosta helposti. Ota rohkeasti yhteyttä! -Jani-

 

Muistathan käydä tykkäämässä meistä myös facebookissa, mikäli olit tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluihimme!

Kymppitarra Facebook

 


Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot