Tuotetietoa

 

Tarratuotteet

 
Tarrat valmistetaan siirtoteippimenetelmällä, joka mahdollistaa helpon ja tarkan asennuksen. Tarroissa ei siis ole yhtenäistä pohjaa vaan ovat ns. irtopalasia, ellei tuotekuvauksessa toisin mainita. Asennusohjeet toimitetaan lähetyksen mukana. Esillä olevissa tuotteissa on ilmoitettu tarrojen mitat ja väri. Mikäli haluat kuvasta poikkeavaa väriä, ilmoitathan sen ostoskorissa kohdassa: "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset:".
 
Käytämme mm. seuraavien valmistajien teippejä:
                                                                                        -http://www.3m.com/
                                                                                        -http://www.averydennison.com/
 

Tarratuotteisiin kuuluvat muun muassa nimitarrat, numerotarrat, venerekisteritarrat, uniikit sisustustekstitarrat sekä sisustuskuvatarrat. Seinätarrat ovat edullinen ja nopea tapa toteuttaa luova kodin koristelu ilman suurta remonttityötä.
Kauttamme saa myös suurempia mainosteippejä ja teippauksia. Autot, näyteikkunat yms.
 
Kamula Mansoft
 
 

Kivituotteet

 
Kivituotteet valmistetaan 10mm paksuisesta graniittilevystä. Valmistamme kaikki tuotteet itse, joten voimme toteuttaa helposti kaikki asiakkaan toiveet. Graniittilaatat ovat mekaanisesti kiillotettuja, joten kiilto pysyy hyvänä ikuisesti. Käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet, jotka mahdollistavat tarkan ja viimeistellyn lopputuloksen. Kivituotteilla saadaan helposti arvokasta ja kestävää merkintää kotiin ja yrityksille.
  Erikoisosaamisemme on valokuvan valmistus kiveen tai lasiin. Esim. lemmikin kuvan, hääkuvan tai potretin.
 
Kivituotteisiin kuuluvat esimerkiksi ovikyltit, numerokyltit, nimikyltit ja lemmikkien muistomerkit.
 
Jani_ja_Edward Opa
 
FHD_Rantala_suora FHD_15_viisto
 
FHD_Jeppe_suora FHD_Hilma
 
 

Hiekkapuhalletun ja kaiverretun tekstin ero graniitissa

Hiekkapuhallus tekee tekstistä syvempää kuin kaivertaminen. Hiekkapuhallettu teksti pystytään täten kultaamaan 22 karaatin lehtikullalla ja on näin ollen kirkkaampi ja kiiltävämpi. Kaiverettu teksti valmistetaan cnc-koneella joka "naarmuttaa" kiven pintaa tekstin kohdalta. Tämä pystytään värjäämään synteettisellä kullalla. Tällöin teksti on matta pintainen. Ulkokesto on molemmissa vaihtoehdoissa 10+ vuotta.

Hiekkapuhallus Kaiverrus
hiekkapuhallettu                         kaiverrettu
 
Jos haluat tuotteen eri mitoilla voit lähettää tilauksen myös suoraan Kymppitarran sähköpostiin. Valmistamme myös mittatilaustyönä tuotteita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voit tilata meiltä sisustustarran tai graniittikyltin omalla tekstillä ja/tai kuvalla johon itse voit valita koon, fontin, värin ja tekstin. Ota rohkeasti yhteyttä! Katso yhteystietomme. Yhteystiedot